Export terms and conditions

Wij leveren als importeur en groothandel niet aan particulieren. De volgende leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op zendingen buiten Nederland, wij leveren niet buiten de EU.

Prijzen

Gerkimex is niet aansprakelijk voor onjuist weergegeven prijzen op deze website. Echter u blijft uiteraard altijd gerechtigd de levering te weigeren bij prijsafwijkingen.

De prijzen zoals vermeld zijn retailprijzen. Heeft u een groothandel en/of wilt u informatie over prijzen bij grotere afnames, neemt u dan gerust contact met ons op.

Reclames

Reclames, binnen 8 dagen na ontvangst van de goederen, worden door ons in behandeling genomen. Onze voorkeur gaat uit naar een melding via e-mail (support@gerkimex.nl), het is echter ook mogelijk om deze telefonisch door te geven.

Levering

U kunt uw voorkeur voor transport bij ons aangeven. Additionele kosten voor transport buiten Nederland zijn voor rekening van de afnemer. Het minimum orderbedrag voor een export zending is € 500,-

Bij deelleveringen behouden wij ons het recht om backorders beneden € 100,00 te laten vervallen.

Betaling

Bij leveringen buiten Nederland vragen wij u het totale factuurbedrag over te maken voorafgaand aan de levering. Na ontvangst van de betaling wordt uw zending verstuurd of kan deze door de door u geselecteerde vervoerder worden afgehaald.